buitengewoon gemak
Berg Verhuur B.V.
Dorser 9
5711 LE Someren
 
+31 (0)493 49 05 27

Projecten

Veldeman Structure Solutions - Olympische Spelen

Veldeman Structure Solutions - Olympische Spelen

Berg Verhuur verzorgde vip toiletwagens voor Veldeman Structure. Tijdens de Olympische spelen in Londen heeft Veldeman Structure, officiële partner van het Belgian Olympic Hospitality Program, een tijdelijke accommodatie van 18.000 m² geleverd. Meer informatie over de accomodatie: www.veldemangroup.com

Wandelvierdaagse Nijmegen

Wandelvierdaagse Nijmegen

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse verzorgt Berg Verhuur toiletwagens en douchewagens voor de opvang van zo’n 1000 wandelaars op een tijdelijke camping. Meer informatie over de Nijmeegse Vierdaagse: www.vierdaagsefeesten.nl

Carnaval Roermond

Carnaval Roermond

Tijdens carnaval in Roermond verzorgde Berg Verhuur de toiletvoorzieningen. Elk jaar tijdens carnaval wordt er in Roermond een evenement met 20.000 bezoekers georganiseerd. Een van onze medewerkers is gedurende het hele evenement op locatie aanwezig om te zorgen dat alles in goede orde blijft verlopen.

Renovatiewerkzaamheden door heel Nederland

Renovatiewerkzaamheden door heel Nederland

In diverse plaatsen door heel Nederland doen onze toiletwagens en douchewagens dienst als tijdelijke oplossing tijdens de renovatie van een toilet- en/of doucheruimte. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan tijdelijke voorziening bij jachthavens, sporthallen en huurhuizen, in opdracht van woningbouwcorporaties.

Vip toiletwagen bij de Amstel Gold Race en Spa Francorchamps

Vip toiletwagen bij de Amstel Gold Race en Spa Francorchamps

Onze Vip toiletwagen heeft al diverse malen dienst gedaan als extra toiletvoorziening voor sponsoren en vips op aansprekende evenementen. Enkele voorbeelden van deze evenementen zijn Circuit Park Zandvoort, de Amstel Gold Race en de Formule 1 race op Spa Francorchamps.

Koninginnedag diverse locaties

Koninginnedag diverse locaties

Tijdens het bezoek van koningin Beatrix aan de plaats Rhenen in 2012 verzorgden wij de totale toiletvoorziening in de gehele binnenstad. Tijdens het wc pot gooien bleven onze toiletpotten gelukkig gespaard! Ook in Amsterdam verzorgen wij ieder jaar tijdens Koninginnedag op diverse plaatsen de toiletvoorzieningen.