buitengewoon gemak
Berg Verhuur B.V.
Dorser 9
5711 LE Someren
 
+31 (0)493 49 05 27

Berg Verhuur, Sanitair verhuur

Sanitair verhuur: toiletwagens en douchewagens

Berg Verhuur heeft diverse mobiele toiletwagens en douchewagens in het programma van mobiel sanitair verhuur voor een pasklare oplossing van uw evenement. Service en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Uw evenement wordt immers mede gewaardeerd om de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen. Uw gasten verdienen het beste op sanitair gebied.

Berg verhuur heeft al ruim 15 jaar ervaring met het verzorgen van sanitaire voorzieningen op evenementen, beurzen, open dagen, kermissen, privé feesten en dergelijke gelegenheden. Sanitair verhuur? Dan zit u bij ons dus goed.

Sanitair verhuur: Service is onze meerwaarde

Mobiel sanitair verhuur; toiletwagens en douchewagens, worden door ons geplaatst en voorzien van watertoevoer en afvoer. Indien er geen put aanwezig is kunt u tegen meerprijs gebruik maken van een opvangbak. Onze toiletwagens hebben de mogelijkheid om aan een tent geplaatst te worden middels een tentzeil.

Klik in het menu links op toiletwagen huren, douchewagen hurentoilet douche unit of aansluitmateriaal voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan. Voor vragen kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.